blank

blan

Cocktails drinken in Rotterdam

In ons restaurant in Rotterdam kun je niet alleen genieten van de beste steaks, maar ook heerlijke cocktails drinken. Ons zonnige terras biedt in de zomer de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van cocktails. Of je nu komt voor een gezellige avond met vrienden of een ontspannen middag in de zon, ons terras in Rotterdam-Centrum is de ideale locatie om te genieten van cocktails.

Biersuggestie bij elk gerecht

Uitgebreide openingstijden

Evenementen en groepsreserveringen

Cocktails drinken van de beste kwaliteit

Onze cocktails worden met zorg en vakmanschap bereid door onze ervaren bartenders. Op cocktailkaart vind je een breed scala aan cocktails, zoals de klassieke Mojito, Coronita, en de Long Island Ice Tea. Voor de liefhebbers van iets zoeters bieden we bijvoorbeeld ook Sangria, terwijl de Gin Tonic Bombay perfect is voor wie van iets sterkers houdt. Onze bartenders gebruiken alleen de beste ingrediënten om ervoor te zorgen dat elke cocktail een unieke smaaksensatie biedt. Daarnaast staan er ook mocktails op de kaart, dus er is voor iedereen wat wils. Naast onze heerlijke cocktails kun je ook genieten van een uitgebreide selectie borrelhapjes, zoals nacho’s en bittergarnituur. Of je geniet van een volledig diner met gerechten, zoals een perfect gegrilde ribeye. De cocktails smaken altijd heerlijk tijdens een avondje onbeperkt spareribs eten

menu 4

Ben je op zoek naar kwaliteitscocktails?

menu 3

Kom langs voor cocktails en meer

Wil je de perfecte plek ontdekken om cocktails te drinken in Rotterdam? Bezoek ons restaurant en ervaar het zelf. Maak snel een online reservering via onze website om zeker te zijn van een plekje op ons terras of in ons sfeervolle restaurant.

gallery 2
menu 1
background 2
image 1
background