blank

blan

Spareribs eten in Rotterdam

Kom de lekkerste spareribs eten bij Steak & Bier in Rotterdam. Hier kan je onbeperkt genieten van dit heerlijke vlees met bijpassende sauzen en bijgerechten.  Of je nu een grote eter bent of gewoon dol bent op de smaakvolle spareribs, bij ons kun je naar hartenlust genieten. Wij bieden een unieke culinaire ervaring waar de liefde voor goed eten en speciaalbier samenkomen.

Biersuggestie bij elk gerecht

Uitgebreide openingstijden

Evenementen en groepsreserveringen

Een uitgebreide keuze aan spareribs die je kan eten bij ons

Onze spareribs worden met zorg bereid volgens een speciaal recept dat zorgt voor mals en sappig vlees dat van het bot valt. Je kunt kiezen uit diverse smaken, zoals de klassieke BBQ, kruidenboter, ketjap of zoete honingglazuur. Alle overige smaken kan je vinden op de menukaart. Elk gerecht wordt gegrild voor die authentieke rooksmaak die onze spareribs zo bijzonder maakt. Bij ons restaurant in Rotterdam kun je jouw spareribs combineren met een van onze meer dan 50 speciaalbieren. We bieden een ruime keuze aan lokale Rotterdamse bieren en internationale favorieten. Probeer bijvoorbeeld een licht, verfrissend witbier of een robuuste IPA om de smaak van je spareribs compleet te maken. Op maandag tot en met donderdag kan je voor €21,95,- onbeperkt spareribs eten en op vrijdag tot en met zondag voor €22,75,- en dat allemaal voor twee uur lang.

spare ribs

Ben je op zoek naar de lekkerste spareribs?

gallery 2

Reserveer nu voor de ultieme spareribservaring

Ben je klaar om uiteten te gaan bij de beste spareribs tent in Rotterdam-Centrum? Maak dan snel een online reservering bij ons restaurant voor de beste spareribs. Door eenvoudig via onze website te reserveren, verzeker je jezelf van een tafel en kun je zonder zorgen onbeperkt spareribs eten. Voor liefhebbers van spareribs is ons steakhouse de ultieme bestemming. Ervaar zelf waarom wij de beste spareribs hebben in ons restaurant in Rotterdam zijn. We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen!

gallery 2
menu 1
background 2
image 1
background