blank

blan

Ribeye restaurant bij de Lijnbaan

In ons ribeye restaurant bij de Lijnbaan kan je een perfect bereide ribeye vinden en dat is een ware traktatie voor de smaakpapillen. De rijke marmering van het vlees zorgt voor een sappige en smaakvolle ervaring die je niet snel zult vergeten. Bij Steak & Bier kun je genieten van deze ultieme steakervaring in een gezellige sfeer.

Biersuggestie bij elk gerecht

Uitgebreide openingstijden

Evenementen en groepsreserveringen

Ervaren koks in ons ribeye restaurant

Onze koks hebben jarenlange ervaring in het bereiden van de beste ribeye steaks. Bij ons ribeye restaurant wordt elke steak met zorg en precisie gegrild om de perfecte malsheid en smaak te bereiken. De ribeye wordt ongeveer 4-6 minuten per kant gegrild, afhankelijk van de gewenste gaarheid. Voor de beste smaak combineren we onze ribeye met een licht blond biertje of een rijke stout, die de volle smaak van het vlees perfect aanvult. Denkt u eerder aan een ander speciaalbiertje op de kaart, dan is dat ook mogelijk natuurlijk.

image 1

Ben je op zoek naar de beste ribeye steak?

gallery 2

Een onvergetelijke ribeye ervaring, dus kom langs

Het is niet vaak dat je een ribeye eet die zo lekker is als bij ons ribeye restaurant. Dit is je kans om te genieten van een buitengewone steakervaring die ons menu jou biedt. Maak vandaag nog een reservering via onze website en ontdek zelf waarom onze ribeye zo speciaal is. Bezoek ons steakhouse en laat je verrassen door de smaak en kwaliteit van onze gerechten. Mis deze culinaire ervaring niet!

gallery 2
menu 1
background 2
image 1
background