blank

blan

Steak eten in Rotterdam

Bij Steak & Bier in Rotterdam kan je de lekkerste steak eten en beleef je de beste service die de stad te bieden heeft. Ons restaurant is dé plek voor liefhebbers van sappige steaks en heerlijke bieren. Bij ons draait alles om kwaliteit en smaak, waardoor je bij ons gegarandeerd geniet van een onvergetelijke maaltijd.

✓ Biersuggestie bij elk gerecht

✓ Uitgebreide openingstijden

✓ Evenementen en groepsreserveringen

Een steak eten die perfect bereid is

Op onze menukaart vind je een breed scala aan steaks, van de klassieke ribeye tot de malse Filet Mignon. Al onze steaks worden zorgvuldig bereid op de grill, wat zorgt voor een perfecte smaak en textuur. Onze ribeye is rijk en vol van smaak, terwijl de Filet Mignon smelt op je tong. Daarnaast hebben we de gegrilde Angus steak met seizoensgroenten voor diegenen die van een stevige, sappige steak houden. Elke steak wordt geserveerd met heerlijke bijgerechten en kan worden gecombineerd met een van onze meer dan 50 speciaalbieren.

gallery 2

Ben je op zoek naar de lekkerste steak?

menu 3

Reserveer jouw tafel vandaag nog

Wil je genieten van de beste steak in Rotterdam? Maak dan snel een reservering bij ons steakhouse in Rotterdam-Centrum. Reserveer eenvoudig via de website of bel naar +31610-4332582. Zorg dat je zeker bent van een plekje bij ons restaurant en ervaar zelf waarom wij bekend staan als de plek waar je de beste steak kan eten in Rotterdam. We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen bij Steak & Bier om even heerlijk te gaan uiteten!

gallery 2
menu 1
background 2
image 1
background