blank

blan

Speciaalbier in Rotterdam

Bij ons vind je het lekkerste speciaalbier in Rotterdam met een selectie van maar liefst 50 verschillende speciaalbieren. Elk gerecht op onze menukaart wordt vergezeld van een zorgvuldig geselecteerde biersuggestie, zodat je de perfecte combinatie van smaken kunt ervaren. Bier drinken bij Steak & Bier is nog nooit zo lekker geweest.

Biersuggestie bij elk gerecht

Uitgebreide openingstijden

Evenementen en groepsreserveringen

Een wereld van speciaalbier

Onze collectie speciaalbier in Rotterdam biedt voor ieder wat wils. Of je nu houdt van blond bier, dubbel bier, fruitige en zoete bieren, IPA bieren of Rotterdamse bieren, op onze drankkaart vind je altijd een biertje dat bij je past. Als liefhebber van bier kun je bij ons genieten van bieren uit alle hoeken van de wereld. Ons deskundig personeel helpt je graag bij het maken van de juiste keuze van jouw biertje met onze Angus steaks bijvoorbeeld. Speciaalbier drinken bij ons restaurant achter de Lijnbaan wordt zo een echte beleving.

menu 3

Ben je benieuwd naar onze selectie speciaalbieren?

gallery 3

Kom langs voor een onvergetelijke bierervaring

Of je nu komt voor een gezellig drankje op ons terras of voor een uitgebreid diner met steak en met bijpassende speciaalbieren, bij ons ben je aan het juiste adres. Speciaalbier drinken is de perfecte manier om een middag of avond door te brengen. Maak snel een reservering via onze website en ervaar zelf waarom wij de beste keuze zijn voor een biertje in Rotterdam. Bezoek ons restaurant en laat je verrassen door onze uitgebreide selectie en heerlijke gerechten. Mis deze unieke culinaire ervaring niet en kom snel langs!

gallery 2
menu 1
background 2
image 1
background