blank

blan

Uiteten in Rotterdam-Centrum

Ga heerlijk uiteten in ons restaurant in Rotterdam-Centrum en beleef je een unieke eetervaring. Wat maakt onze zaak zo bijzonder? We serveren niet alleen het lekkerste vlees, maar combineren deze met een uitgebreide selectie van meer dan 50 bieren. Ons gezellige interieur en vriendelijke personeel zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt, of je nu komt voor een snelle lunch, een uitgebreid diner of een gezellige borrel.

Biersuggestie bij elk gerecht

Uitgebreide openingstijden

Evenementen en groepsreserveringen

De beste sfeer om uiteten te gaan bij ons

Er zijn veel opties om uiteten te gaan in Rotterdam-Centrum, maar bij ons steakrestaurant geniet je van de beste steak in combinatie met zorgvuldig geselecteerde bieren. Onze centrale locatie, dichtbij de Koopgoot, allerlei soorten winkels en bij de bioscoop, maakt ons de perfecte plek voor een compleet dagje uit. Ons ervaren personeel zorgt ervoor dat je altijd de perfecte match vindt tussen jouw steakgerecht en een van onze bieren. De ontspannen sfeer en uitstekende service maken jouw bezoek compleet, waardoor je gegarandeerd een geweldige avond hebt.

Borrel

Ben je op zoek naar de ultieme plek om uit eten te gaan?

menu 3

Reserveer nu voor een onvergetelijke ervaring

Wil je de ultieme plek ontdekken om uit eten te gaan of even lekker cocktails te drinken? Maak dan snel een reservering via onze website. Door online te reserveren, ben je zeker van een tafel en kun je zonder zorgen genieten van de beste steaks en speciaalbieren. Laat ons jou verwelkomen en ervaar waarom wij de beste keuze zijn om uit eten te gaan in Rotterdam-Centrum met ons uitgebreide menu.

gallery 2
menu 1
background 2
image 1
background