blank

blan

Angus steak in Rotterdam

Een goed bereide Angus steak is een ware traktatie voor elke vleesliefhebber in Rotterdam en omstreken. Deze sappige, malse steaks staan bekend om hun rijke smaak en heerlijke textuur. Bij Steak & Bier kun je genieten van de beste Angus steak in Rotterdam, perfect gegrild en geserveerd in een gezellige sfeer.

Biersuggestie bij elk gerecht

Uitgebreide openingstijden

Evenementen en groepsreserveringen

Perfect bereide Angus steak

Wij bereiden de lekkerste Angus steaks volgens de hoogste standaarden. Op onze menukaart vind je onder andere de klassieke ribeye en de heerlijke Côte du boeuf, beide van topkwaliteit Angus runderen. Onze steaks worden zorgvuldig gegrild om de perfecte balans tussen smaak en malsheid te bereiken. Voor een complete culinaire ervaring, combineren we onze Angus steaks met zorgvuldig geselecteerde bieren. Een heerlijk blond biertje past bijvoorbeeld perfect bij de volle smaak van de ribeye, terwijl een fris witbiertje uitstekend samengaat met de Côte du boeuf.

gallery 2

Ben je op zoek naar de best bereide Angus steak?

image 1

Kom langs voor een onvergetelijke steakervaring

Ben je een echte liefhebber van steak? Dan mag je de Angus steak bij ons steakhouse niet missen. Het is meer dan alleen een maaltijd; het is een ervaring die je smaakpapillen zal verrassen en je zintuigen zal prikkelen. Onze sfeervolle ambiance, gecombineerd met de beste Angus steaks en een breed scala aan speciaalbieren, maakt je avond compleet. Maak een online reservering via onze website om zeker te zijn van een tafel. Bij Steak & Bier ben je altijd welkom voor een onvergetelijke eetervaring in Rotterdam-Centrum.

gallery 2
menu 1
background 2
image 1
background